ورود دانش بنیان های نفتی به پالایشگاه های فراسرزمینی

    •••••  چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ — ۰۵:۳۸ کد مطلب : 159704/a   

به گزارش تحلیل ایران به نقل از مهر رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران درباره میزان فعال شدن دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم و همچنین توجه به دانش بنیان‌ها در این مسیر گفت: در این خصوص باید توجه داشت که علاوه بر اقدامات دولت سیزدهم، حضور بایدن در آمریکا به عنوان رئیس جمهور نیز بی تأثیر نبود. بایدن در برخی موارد به خاطر منافع و مصالح ملی آمریکا مجبور شد که تا حدی مناسب‌تر از ترامپ رفتار کند. به عنوان مثال، تعاملی که این کشور با ونزوئلا در حوزه نفت انجام داد، گواه این نکته است.

 

وی در ادامه توضیح داد: در این مورد با جذب نفت تولیدی کشور ونزوئلا به سمت آمریکا، بازار رقابتی برای ایران بازتر و مناسب‌تر شد و در نتیجه توانستیم به شکلی راحت تر و بهتر نفت تولیدی کشور را در بازارهای آسیای شرقی و کشورهایی مثل چین و امثالهم به فروش برسانیم.

 

نجفی افزود: ایجاد و توسعه پالایشگاه‌های فراسرزمینی اقدام بسیار عاقلانه ای بود که توسط دولت سیزدهم انجام شد. در گذشته و در دولت قبل این پالایشگاه‌ها بی دلیل واگذار شده بود ولی آقای رئیسی مجدداً نسبت به خرید برخی از این پالایشگاه‌ها و سهام دار شدن در آنها، اقدام مناسبی انجام دادند.

 

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به میزان زیادی از تجهیزات تولیدی شرکت‌های دانش بنیان مانند کاتالیست ها و پمپ‌های دوار استفاده شده است، که این امر موجب رونق این شرکت‌ها شد.

 

نجفی در ادامه درباره کیفیت تولیدات شرکت‌های دانش بنیان گفت: ما اگر بخواهیم به طور واقعی شرکت‌های دانش بنیان را در عرصه جهانی معرفی کنیم و محصولات تولیدی انها مورد استفاده قرار بگیرد، باید حجم تعاملات ما با جهان به میزان بسیار بیشتری افزایش پیدا کند.

 

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی افزود: صنعت نفت، صنعتی پیچیده و با استانداردهای بسیار بالایی است و به این راحتی محصولات تولیدی شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با استانداردی که در حال حاضر برخوردار هستند، نمی‌توانند مورد استقبال صنعت نفت در عرصه جهانی قرار بگیرد و صادرات این محصولات را به دنبال داشته باشد.