به گزارش تحلیل ایران : «تکرار، تکرار، تکرار انقدر یک سریال رو پخش میکنن که دیگه دیدنش مزه نمیده.» این شاید جمله یکی از شما هنگام شنیدن تیتر یک خبر است؛ «مختارنامه و شب دهم مجددا از تلویزیون پخش میشود.»
این دو سریال هنوز بهعنوان مهمترین برنامههای محرمی تلویزیون پخش میشوند، اما از زمان پخش ابتدایی آنها تا کنون میشد 4 سریال در حد مختارنامه ساخت.
این در حالی است که سال گذشته چند سریال پخش شد و مدیران صدا و سیما معتقد بودند این تولیدات میتوانند جای مختارنامه را بگیرند.
پیش از این و در محرم سال گذشته نیز نداشتن سریال جدید تبدیل به دغدغه صدا و سیما شده بود، تا جایی که بعد از مباحث بسیار و اعلام تلویزیون مبنی بر عدم پخش مختارنامه، بازهم این سریال در قالب چند فیلم بلند پخش شد.
سریال مختارنامه از تاریخ 16 تیر 1403 از شبکه آی فیلم، هرشب ساعت 22 پخش خواهد شد، همچنین سریال شب دهم از 18 تیر 1403 از ساعت 20 روی آنتن این شبکه میرود.
سریالهای مناسبتی با هدف ترویج فرهنگ و ارزشهای دینی، افزایش همبستگی اجتماعی، آموزش و آگاهی بخشی تولید میشوند، سریالهایی که گاهی اوقات به خوبی این اهداف را محقق کردهاند.
محمد حقی کارشناس تلویزیون میگوید که «مخاطب با سریالهایی مانند مختارنامه همراهی می کند، اگر پخش نشود هم مخاطب طالب پخش مجدد است، پخش چندباره این سریالها ایراد ذاتی ندارد.
اما مسعود فراستی معتقد است که «بازپخش سریالهای مناسبتی شاید تنها وقت مخاطبان را تلف کند. این سریالها در زمان خود تأثیرگذار بودند، اما اکنون باید به سمت تولیدات جدید و با کیفیت حرکت کنیم که بتوانند نیازها و ذائقههای امروزین جامعه را برآورده کنند چراکه
سلیقهها متفاوت میشود.»
ساخت آثار جدید و برنامههای مناسبتی جدید میتواند به افزایش مخاطب تلویزیون و البته و تاثیر بیشتر تولیدات کمک کند، اتفاقی که باید در دستور کار رسانه ملی باشد.
حالا باید دید تولید جدیدی در محرم امسال پخش خواهد شد یا خیر.