به گزارش تحلیل ایران، مجید تاجیک بر استفاده از ظروف استاندارد (food grade) برای توزیع آب، چای و مواد غذایی تاکید کرد و گفت: داشتن علامت فودگرید (food grade) نشاندهنده این است که محصول مورد نظر با رعایت پروتکلهای بهداشتی تولید
شده و فاقد مواد شیمیایی مضر است.
رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.
وی در خصوص استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف و نازک (پلی استایرین) برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنیهای گرم و داغ هشدار داد و یادآور شد: این ظروف برای نوشیدنیها با دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد مناسب نیست.
تاجیک به هیئتهای عزاداری و مسئولان موکبها توصیه کرد تا حد امکان از نوشیدنیهای بستهبندی (پک شده) برای نذورات خود استفاده کنند و برای خنک کردن نوشیدنیها نیز از یخهای بسته بندی بهداشتی استفاده کنند.