توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

    •••••  پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ — ۰۷:۴۲ کد مطلب : 161740/a   

به گزارش تحلیل ایران، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.

 

از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.

 

میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

 

مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.

 

نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود.