به گزارش
تحلیل ایران به نقل از فارس از گرمسار، علی جورابلو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار ظهر امروز به خبرنگاران گفت: در راستای توسعه کشت زراعت علوفه، کشت جو در سال جاری در ۲۷۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان بهصورت قصیل انجام شده است.
وی تصریح کرد: علوفه سبز جو در اوایل مهرماه کشت میشود و در اواخر زمستان یا اوایل بهار مورد چرای دام قرار گرفته یا برای تأمین علوفه دامداریهای سنتی برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار اظهار کرد: با توجه به تقاضای بالا و نیاز دامداریهای سنتی و صنعتی به علوفه، سطح زیر کشت این محصول در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده است.
جورابلو گفت: در اواخر فصل زمستان و اوایل بهار برای تأمین کمبود علوفه و خوراک جهت رفع احتیاجات نگهداری دامها استفاده میشود و بخشی از خوراک علوفهای دامها تأمین میشود.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر، روی استفاده از قصیل جو در تأمین خوراک دام تمرکز شده که دلیل آن صرفهجویی در مصرف آب است و به علت برداشت زودهنگام محصول قبل از شروع فصل گرما و استفاده از اراضی کوچک بوده که امکان کشت مکانیزه غلات در
آن وجود ندارد.