موضوعات ‌مرتبط: سیاسی ناتو

a/154254 :کد

هشدار جدی ناتو

برای جنگ آماده شوید

  پنجشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۲ — ۱۲:۳۳
تعداد بازدید : ۱۳۰   
 تحلیل ایران -برای جنگ آماده شوید

تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

به گزارش تحلیل ایران به نقل از تابناک ، ششصد و هشتاد و سه روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

هشدار فوری ناتو: برای جنگ آماده شوید

 

رئیس کمیته نظامی ناتو هشدار داد کشورهای این ائتلاف باید در حالت «آماده‌باش برای جنگ» قرار بگیرند و انتظار موارد غیرمنتظره را نیز داشته باشند.

 «راب بائر» طی نشست روسای نظامی در بروکسل گفت: برای اینکه در آینده کاملا موثر عمل کنیم، به تحول جنگی ناتو نیاز داریم.

نشریه پالتیکو به نقل از رئیس کمیته نظامی ناتو نوشت: متحدان باید بر تاثیرگذاری متمرکز شوند و آمادگی دفاعی خود را با رزمایش‌ها و شراکت در صنعت افزایش دهند. ما از بازیگران عمومی و خصوصی می‌خواهیم تا طرز فکر خود را از دورانی که در آن همه چیز قابل برنامه‌ریزی، قابل پیش‌بینی و کنترل بود به دورانی که در آن هر چیزی ممکن است در هر زمان رخ دهد، تغییر دهند.

در حالی که کشورهای عضو ناتو پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، هزینه‌های دفاعی خود را به شدت افزایش داده‌اند و قراردادهای جدید بزرگی را با سازندگان تسلیحات منعقد کرده‌اند، اما افزایش تولیدات و خروجی مدتی طول می‌کشد.

راب بائر با اشاره به جنگ اوکراین گفت: گام‌های زیادی برای برداشتن وجود دارد و جنگ اوکراین درگیری مهم و حیاتی است که سرنوشت جهان را مشخص می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: قدرت گسل‌های زیرزمینی در حال تغییر است و درنتیجه ما در چند دهه اخیر با خطرناک‌ترین جهان مواجه هستیم.

مخالفت پارلمان آلمان با ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین

نشریه «اشپیگل» گزارش داد پارلمان آلمان روز چهارشنبه پیش‌نویس یک مصوبه درباره ارسال موشک‌های کروز تاوروس به اوکراین را رد کرد.

به نوشته اشپیگل، این مصوبه 178 رای مثبت در برابر 485 رای منفی دریافت کرد.

نمایندگان حزب سبزها و حزب دموکراتیک آزاد آلمان که اخیرا از افزایش کمک‌های نظامی به اوکراین حمایت کرده بودند، با قطعنامه مذکور به دلیل اختلافات سیاسی داخلی مخالفت کردند.

این دو حزب این قطعنامه مطرح شده از سوی احزاب «اتحاد دموکرات مسیحی/اتحاد سوسیال مسیحی» را به عنوان تلاشی برای یافتن برتری تاکتیکی در بحث‌های سیاسی داخلی در آلمان مورد انتقاد قرار دادند.

رئیس کمیته دفاعی پارلمان آلمان که از اعضای حزب دموکراتیک آزاد است این انتقاد را مطرح کرد که حزب دموکرات مسیحی که در زمان صدر اعظمی «آنگلا مرکل» حزب حاکم این کشور بود با استفاده از تاکتیک های حزبی برای رای نیاوردن مصوبه مربوط به ارسال موشکهای تاوروس برای اوکراین زمینه سازی کرده است.

به نوشته پایگاه پلتیکو، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان باید به عنوان رئیس شورای امنیت فدرال این کشور تصمیم نهایی را در خصوص تحویل موشکهای تاورس به اوکراین اتخاذ کند.

شولتز با وجود آنکه قبل از این نیز چند مصوبه مشابه از سوی نمایندگان پارلمان اوکراین در مورد ارسال موشک‌های تاوروس برای اوکراین مطرح شده اما هنوز موافقت خود را با این کار اعلام نکرده است. فرانسه، انگلیس و آمریکا از جمله متحدان غربی اوکراین هستند که تا کنون موشک‌های دوربردی در رده موشک‌های تاوروس را برای ارتش اوکراین فرستاده‌اند.

زلنسکی: نخست‌وزیر چین در سطح من نیست، با شی حرف می‌زنم

 رئیس‌جمهور اوکراین ولودیمیر زلنسکی چهارشنبه مدعی شد در واقع به دنبال دیدار با نخست‌وزیر چین لی چیانگ در مجمع جهانی اقتصادی در داووس نبوده است. این اظهارات وی بعد از گزارش‌های رسانه‌ای بیان شد مبنی بر این که مقام ارشد چینی درخواست زلنسکی برای ملاقات در این رویداد را رد کرده است. 

به گزارش راشا تودی، زلنسکی با بیان این که نخست‌وزیر لی فرد تصمیم‌گیرنده در چین نیست، توضیح داد «نخست‌وزیر چین هست--بنابراین نخست‌وزیر (اوکراین) با او دیدار خواهد کرد. من مایلم با رهبر چین دیدار کنم. تا جایی که می‌دانم [در چین] شی جین‌پینگ تصمیم‌گیرنده است و در اوکراین من تصمیم می‌گیرم. به هیچ گفت‌وگویی نیاز ندارم؛ به تصمیمات مهم رهبرانی نیاز دارم که تصمیم‌گیرنده هستند».

اظهارات زلنسکی در حالی است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، رئیس‌جمهور اوکراین در واقع می‌خواسته با نخست‌وزیر چین در حاشیه این مجمع دیدار کند اما طرف چینی این درخواست را رد کرده است. پکن تاکنون درباره چشم‌انداز هر گونه دیدار با رهبری اوکراین یا در پاسخ به اظهارات زلنسکی، اظهارنظر نکرده است.

رئیس دفتر زلنسکی آندری یرماک پیش از آغاز مجمع اقتصادی داووس گفته بود مذاکره با چین برای پیشبرد «طرح صلح کی‌یف» ضروری است. 

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :