به گزارش تحلیل ایران، عباس غریبی ظهر امروز، شنبه، در جلسه با معاون وزیر نفت با قدردانی از مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بهجهت نگاه ویژه به مناطق عملیاتی و دیدگاه ایشان در زمینه توسعه متوازن در مناطق عملیاتی و همچنین توجه به حوزه مسئولیتهای
اجتماعی نفت قدردانی کرد.
وی با اشاره به مشکلاتی که پیشتر ساکنین جزیره خارگ در تردد داشتند، اظهار داشت: در زمان حاضر تردد مردم دارای وضعیت خوبی است.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران همچنین از تجهیز بیمارستان خارگ خبر داد.
غریبی با بیان این که "ما مسئول و متولی صادرات نفت خام و میعانات گازی هستیم"، اضافه کرد: در نظام جمهوری اسلامی صنایع عظیم نفت، گاز و پتروشیمی از مؤلفههای پیشرفت و قدرت محسوب میشود.
وی با یادآوری این که شرکت پایانههای نفتی ایران دروازه ورود صنعت نفت به بازار جهانی است، افزود: این شرکت همواره در طول تاریخ تأثیرگذار بوده است و همکاران ما در مقاطع مهم حماسهساز بودند.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران بستن شیرهای نفت در زمان انقلاب اسلامی، مقاومت و ایثار در زمان جنگ تحمیلی و جلوگیری از قطع صادرات نفت حتی برای یک روز و همچنین صادرات نفت در زمان تحریمهای ظالمانه را از حماسهسازیهای کارکنان شرکت پایانههای نفتی ایران
عنوان کرد.
غریبی با اعلام این که صادرات نفت در دولت سیزدهم به اوج خود رسید، ابراز داشت: در ابتدای دولت سیزدهم صادرات نفت 300 هزار بشکه در روز بود که هماکنون این میزان بسیار بالاتر رفته است.
وی با تأکید به این که کارکنان صنعت نفت نباید دغدغه داشته باشند، خاطرنشان کرد: در شرایطی که معیشت مردم دغدغه است، اما کارکنان صنعت نفت کم نگذاشتند.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران به ایجاد سقف حقوق در مناطق عملیاتی اشاره کرد و گفت: این موضوع شاید همکاران ما را کمانگیزه کرده باشد، ولی هیچ وقت کمکار، کماهمیت و بیانگیزه نکرده است.
غریبی با بیان این که ایجاد سقف حقوق باعث بلااثر شدن بسیاری وضعیتها شده است، گفت: با این شرایط سطح تسهیلات، سابقه کار، پذیرش مسئولیت و مدیریت، ارزیابی عملکرد و فوقالعاده شغل و اضافهکاری کماثر شده است.
وی از دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور درخواست کرد به این موضوع عنایت ویژه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران در حوزه صادرات با اعلام این که "در دوران تحریم 600 عملیات کشتی به کشتی در فراساحل داشتیم"، ابراز داشت: در دولت سیزدهم که افزایش صادرات داشتیم بسیاری از عملیاتهای ما در فراساحل انجام شد.
غریبی با اظهار این که "21 پروژه نیمهتمام از سالهای قبل داشتیم"، گفت: هشت مورد از این پروژهها تعیین تکلیف شدند که یا به اتمام رسیدند و یا آغازبهکار مجدد شدند و در وضعیت خوبی قرار دارند.
وی به افزایش یکونیم میلیون بشکهای صادرات نفت در دولت سیزدهم اشاره کرد و ابراز داشت: مخزن یکمیلیون بشکهای که بهدلیل اختلاف بین کارفرما و پیمانکار چهار سال بلاتکلیف بود، تعیین تکلیف شد و بهزودی به عملیات برمیگردد.
غریبی یکی از پروژههای حیاتی شرکت پایانههای نفتی ایران را اعلان و اطفای حریق مخازن خارگ عنوان کرد و گفت: پس از 16 سال به این پروژه مهم و حساس اعتبار دادند.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران اعتبار این مگاپروژه را یک 1100 میلیارد تومان اعتبار ریالی و دو میلیون و دویست و پنجاه هزار یورو اعتبار ارزی اعلام کرد.
وی با بیان این که برای نوسازی ناوگان شناوری اعتبارات بسیار خوبی تخصیص داده شد، گفت: سه هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای فنی، عملیاتی و پشتیبانی تخصیص داده شد که موجب تحولی اساسی در شرکت پایانهها خواهد شد.