موضوعات ‌مرتبط: محیط زیست استان ها

a/155875 :کد

ادامه دادن کمک رسانی به سیل زدگان

تداوم کمک‌رسانی به سیل‌زدگان/ خسارت به منازل مسکونی و کشاورزی

  دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ — ۱۹:۰۱
تعداد بازدید : ۱۲۰   
 تحلیل ایران -تداوم کمک‌رسانی به سیل‌زدگان/ خسارت به منازل مسکونی و کشاورزی

زاهدان- سیل در سیستان وبلوچستان خسارت های بسیاری به منازل مسکونی، راه‌ها و کشاورزی استان وارد کرده،قول بازسازی سریع مسکن‌ها داده شده و نهادهای کشوری و استانی برای تامین نیازها پای کار هستند.

به گزارش تحلیل ایران - گروه استان‌ها: به دنبال نزولات آسمانی در سیستان و بلوچستان و روان‌شدن سیلاب در برخی مناطق و آب‌گرفتگی در شهرستان‌های چابهار، دشتیاری، سراوان، سرباز، راسک، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، زرآباد و کنارک تمامی دستگاه‌های اجرایی مسؤول از نقاط مختلف استان و کشور پای کار آمدند.

 

در پی این حادثه رئیس‌جمهور دستور ویژه به وزیر کشور برای تسریع در امدادرسانی به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان داد.

 

وزیر کشور با حضور در مناطق سیل‌زده گفت: پیگیری بازسازی راه‌های ارتباطی از مسائل اصلی دولت در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان خواهد بود و پل مورد درخواست مردم این منطقه نیز باید احداث شود.

 

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان با اشاره به مشارکت فعال ماشین آلات عمرانی بنیاد مسکن استان در ساعات اولیه وقوع سیل و امدادرسانی به مناطق خسارت دیده از بارندگی در چابهار، دشتیاری، نیکشهر و قصرقند اعلام کرده است: تیم‌های ارزیاب بنیاد مسکن در مناطق سیل‌زده حضور دارند. ۳۰۰ واحد مسکونی تخریب شده و ۱۵۰۰ واحد مسکونی نیز نیازمند تعمیر است.‌

 

توزیع کمک‌های مختلف هوایی در جریان است و امدادرسانی انجام می‌شود.

 

آخرین اخبار مربوط به سیل در سیستان و بلوچستان را در زیر بخوانید.

 

گفت‌وگوی اختصاصی مهر با مدیر عامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان

 

خسارت سنگین سیل سیستان و بلوچستان به کشاورزی ۱۰ شهرستان

 

خسارت سنگین سیل سیستان و بلوچستان به کشاورزی ۱۰ شهرستان

 

سیدمحمدرضا سیدحسینی با اشاره به خسارت سنگین بارندگی‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: بیشترین خسارت به ۱۸ هزار و ۹۹۳ هکتار از اراضی زراعی آبی و یک هزار و ۹۳۳ هکتار اراضی باغی بوده است.

 

وی افزود: همچنین به ۲۲۱ واحد گلخانه، ۳۰۰ واحد دامداری روستایی و عشایری، ۴۵ رأس دام سبک و سنگین، ۱۵ کلنی زنبورعسل، ۲۷۱ حلقه چاه کشاورزی، ۵۰ دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی، ۱۱۵ رشته قنات، ۱۰۴ کیلومتر جاده بین مزارع و جاده عشایری، ۶۳ کیلومتر انتقال آب با لوله و کانال، ۸۴ بندسار و سازه آبخیزداری و ۵۹ باب استخر ذخیره آب در این بارندگی سیل آسا خسارت وارد شده است.

 

سیدحسینی با تاکید بر خسارت سنگین وارده به بخش کشاورزی ۱۰ شهرستان سیستان و بلوچستان، گفت: میزان خسارت واحدهای تولیدی، زیرساخت‌های بخش کشاورزی، باغات و مزارع زیر کشت محصولات خارج از فصل ناشی از بارندگی‌های سیل آسای چند روز گذشته در جنوب استان سنگین در حال ارزیابی کامل است.

 

 

گفت‌وگوی اختصاصی مهر با مدیرکل راهداری جنوب سیستان و بلوچستان

 

خسارت ۲۲ هزار میلیارد ریالی سیل در سیستان و بلوچستان

 

سیل سیستان و بلوچستان ۲۲ هزار میلیارد ریال خسارت داشته است.

 

بر اثر سیلاب ۳۰ مسیر ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان قطع شده بود که با تلاش راهداران ۲۹ مسیر ارتباطی بازگشایی شده است.

 

همچنین ۴۱ روستای جنوب این استان دچار قطعی برق شدند که در این مدت برق ۳۱ روستا برقرار و بقیه نیز در حال انجام است.

 

‌همه برای امدادرسانی به سیل زدگان باید پای کار باشند

 

محمد کرمی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گفت: در حال حاضر، هیچ اقدامی در راستای کمک به تأمین زیرساخت‌های مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان، نباید به بهانه تأمین اعتبار متوقف شود، بلکه هر کاری شروع شده باید سرعت گیرد، اعتبارات مورد نیاز هم با هماهنگی صورت گرفته به سرعت تأمین می‌شود.

 

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در مورد تأمین اعتبارات، مشکلی وجود ندارد، ادامه داد: برای کمک و امداد رسانی به مناطقی که دچار سیلاب شده اند، تمامی دستگاه‌ها، شرکت‌ها و پیمانکاران باید پای کار بیایند.

 

وی با اشاره به اینکه حوزه زیر ساخت سیستان و بلوچستان بسیار مهم است، تصریح کرد: جاده، برق رسانی، آب رسانی، مخابرات و خانه‌های بهداشت به صورت جدی پیگیری می‌شود، همچنین در حوزه بهداشت اگر به حضور تیم‌های بهداشتی نیاز است، باید اقدامات لازم به سرعت انجام شود و در صورت نیاز از دانشگاه‌های علوم پزشکی خارج استان استفاده کنیم.

 

                               

سیستان و بلوچستان     سیلاب     سیل            


  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :