موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/160057 :کد

مضرات جوش شیرین در نان

برخورد با نانوایی‌های متخلف

  پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ — ۰۶:۰۶
تعداد بازدید : ۷۳   
 تحلیل ایران -برخورد با نانوایی‌های متخلف

کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، درباره منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد.

به گزارش تحلیل ایران به نقل از مهر با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانوایی‌ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند.

 

وی افزود: جوش شیرین مانع تخمیر نان می‌شود و این تخمیر نشدن موجب اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه می‌شود.

 

پوراحمد ادامه داد: استفاده از جوش‌شیرین نه تنها از عطر و طعم نان می‌کاهد، بلکه باعث بروز کم‌خونی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های روده‌ای و اختلال در سیستم گوارش می‌شود.

 

وی افزود: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانوایی‌ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار باعث می‌شود کیفیت نان افزایش یابد.

 

پوراحمد گفت: متأسفانه برخی از نانوایی‌ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می‌کنند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :