به گزارش تحلیل ایران به نقل از نیواطلس، کاهو یکی از سبزیجات جالب است اما بیشتر اوقات در ساندویچ ها، خوراک و دیگر وعده های غذایی برای پر کردن ظرف به کار می رود. اما پژوهشگران روشی نوین برای یافتن مزایای بیشتر از مقدار کمتری کاهو
یافته اند.
گروهی از پژوهشگران انستیتو IBMCP این گیاه را به طور ژنتیکی مهندسی کرده اند تا مواد مغذی اش را افزایش دهند. آنها به خصوص سطح نوعی آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن را افزایش داده اند که بدن برای ساخت ویتامین A به کار می رود. این ماده برای بهبود بینایی، عملکرد
سیستم ایمنی و رشد سلولی اهمین زیادی دارد و همچنین از بدن انسان در مقابل آلزایمر، بیماری قلبی و انواع سرطان محافظت می کند.
بتاکاروتن به طور معمول در هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین یافت می شود. همه این سبزیجات رنگ نارنجی دارند و اکنون کاهوی مهندسی شده نیز از این قاعده مستثنی نشده است. مقدار بالاتر بتا کاروتن سبب شده برگ های این سبزی به رنگ زرد در بیاید و کاهوی طلایی نام بگیرد.
مقدار بتاکاروتن در کاهوی طلایی ۳۰ بار بیشتر از کاهوی معمولی است. نه تنها این آنتی اکسیدان ها قابل دسترس تر هستند، بلکه سیستم گوارش نیز راحت تر این ماده را ازسبزی استخراج می کند.