موضوعات ‌مرتبط: سیاسی دستگاه قضایی

a/164794 :کد

آزادی ۵۰۰۰ عضو منافقین در سال ۱۳۶۵

آزادی ۵۰۰۰ عضو منافقین در سال ۱۳۶۵ توسط کمیته عفو

  ﺳﻪشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ — ۱۲:۵۵
تعداد بازدید : ۳۰   
 تحلیل ایران -آزادی ۵۰۰۰ عضو منافقین در سال ۱۳۶۵ توسط کمیته عفو

در دادگاه رسیدگی به جنایات منافقین اعلام شد؛ در خاطرات آقای منتظری آمده که در سال ۱۳۶۵ تعداد ۵ هزار نفر از اعضای منافقین مورد عفو قرار گرفتند که به اذعان خودشان یک سوم افرادی که در عملیات مرصاد شرکت کرد

به گزارش تحلیل ایران به نقل از تسنیم، امروز سه‌شنبه 27 شهریور هجدهمین جلسه از دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین برگزار شد. این جلسه یک چهره ویژه داشت؛ حمید نوری؛ شهروندی که بر اساس ادعاهای واهی اعضای گروهک تروریستی منافقین در سوئد زندانی و محاکمه شد و اخیراً به کشور بازگشت.

 

نوری پیش از آغاز جلسه دادگاه در جمع خبرنگاران درباره ارزیابی خود از محاکمه منافقین در دادگاه‌های انقلاب گفت: ابتدا ابراز تأسف خود را در برگزاری دیرهنگام این دادگاه اعلام می‌کنم؛ چرا بعد از 40 سال این دادگاه برگزار می‌شود اما از سوی دیگر نیز از برگزاری دادگاه بسیار خوشحال هستم. پنج سال با شکایت اعضای همین سازمان جهنمی منافقین، به‌عنوان مجرم در زندان‌های انفرادی سوئد بودم اما اکنون در کشور خود و در دادگاه‌های خودمان به عنوان شاکی حضور دارم و این موضوع معنای خاص خود را دارد.

 

نوری خطاب به منافقین چند بار تکرار کرد: «من تهرانم» و در دادگاه به عنوان شاکی حضور دارم.

 

توصیه‌های قاضی به دبیرکل سازمان ملل

در ادامه و با حضور رییس و مستشاران دادگاه، قاضی دهقانی ضمن اعلام رسمیت جلسه دادگاه برگزاری این دادگاه را تجلی اراده جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه همه‌جانبه علیه تروریسم دانست و در ادامه خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد و دفتر مبارزه با تروریسم اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای ایجاد یک رژیم کامل برای مقابله با تروریسم به‌ویژه متناسب با قطعنامه‌های سازمان ملل متحد، اراده قانونی و جدی برای مبارزه با تروریسم دارد.

 

قاضی دهقانی افزود: جمهوری اسلامی ایران مانند ایالات متحده آمریکا به بهانه مقابله با تروریسم حاکمیت و مرزهای ملی را نقض نمی‌کند و استاندارد دوگانه نمی‌سازد و جنگ سفید و کثیف راه نمی‌اندازد بلکه با شیوه قضایی و قانونی مبارزه و مقابله با تروریسم را پیگیری می‌کند.

وی اضافه کرد: امروز نظر به تهدید صلح و عدالت از سوی گروهک‌های تروریستی مانند رژیم غاصب اشغالگر قدس، که یک تهدید جهانی نسبت به صلح و امنیت بین‌المللی به وجود آمده است و از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران به دنبال یک رژیم بین‌المللی کامل منطبق بر قوانین و مقررات بین‌المللی برای مقابله با تروریسم است، انتظار میرود تا عزمی جهانی برای مقابله با تروریسم شکل گیرد.

 

قاضی دادگاه تصریح کرد: از آنجایی که پشتیبانی، میزبانی و تأمین مالی تروریسم بر اساس پروتکل‌های بین‌المللی ممنوع است از این رو انتظار می‌رود کشورهای میزبان متهمان تروریسم در راستای اقدامات قانونی برای استرداد و محاکمه متهمان تروریستی براساس منشور و قطعنامه 1373 اقدام کنند بدین ترتیب که این افراد را به ایران مسترد و یا خود به محاکمه آنها براساس اتهامات تروریستی بپردازند.

قاضی دهقانی خاطر نشان کرد: ملت بزرگ ایران بزرگ‌ترین قربانی تروریسم است و جمهوری اسلامی ایران برای گسترش صلح همه کشورهای میزبان این تروریست‌های بین‌المللی را دعوت می‌کند تا آنها را به ایران بازگردانند.

انفجار دفتر حزب دشمنی با ملت بود

قاضی در ادامه از وکیل شکات خواست تا در جایگاه قرار گیرد و به بیان اظهارات خود بپردازد و وکیل حمید ملایی یکی از وکلای شکات پرونده در ادامه با اجازه قاضی در جایگاه قرار گرفت و گفت: به وکالت از شکات پرونده و پیرو لوایح تقدیمی سابق و وجود مدارک مربوط به اقدامات مجرمان پرونده برای اثبات تروریستی بودن اقدامات صورت گرفته، لایحه‌ای با اشاره به مقررات داخلی و بین‌المللی قرائت و تقدیم حضور می‌شود.

 

وی با اشاره به بند ت ماده 1 قانون اصلاحی مبارزه با تأمین مالی تروریسم مصوب 31 تیر 97 گفت: ارتکاب جرایمی که به موجب قوانین داخلی و یا کنوانسیون‌های بین المللی، جرم تروریستی شناخته شده، در صورت الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به آنها، قابل مجازات است.

ملایی با اشاره به تبصره 4 ماده 1 قانون مزبور افزود: تعیین مصادیق، اعمال، گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی موضوع این قانون با لحاظ اصل 154 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با تأکید بر حق افراد، ملت‌ها، گروه‌ها و یا سازمان‌های آزادی بخش برعهده شورای امنیت ملی است.

این وکیل دادگستری اظهار کرد: برحسب این مواد از آنجایی که ایران طبق اصل 77 قانون اساسی و قانون مورد نظر که کنوانسیون جلوگیری از اعمال غیر قانونی علیه امنیت هواپیمایی کشور مصوب 52 و کنوانسیون بین‌المللی جلوگیری از بمب‌گذاری تروریستی 1997 میلادی، کنوانسیون مونترال 1971 میلادی، کنوانسیون لاهه و قطعنامه 1986 شورای امنیت علیه تروریست، قطعنامه 1958 ژنو و معاهده 1982 حقوق دریاها پیوسته و به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است بنابراین با استناد به قوانین مورد اشاره اعمال تروریستی بودن سازمان بررسی و مصادیق ارتکابی تروریستی بودن سازمان به تفکیک آورده شده است.

 

وی تصریح کرد: این نکته حائز اهمیت است که طبق قوانین داخلی و بین‌المللی از آنجا که سازمان مجاهدین خلق یک سازمان و شخصیت حقوقی مستقل محسوب می‌شود همه جرایم ارتکابی به موجب ماده 4 قانون اصلاحی مبارزه با تأمین مالی تروریست باید طبق مقررات قانون مجازات اسلامی مصوب 92 منطبق و رسیدگی شود. با نظر به ماده 143 قانون مجازات اسلامی مصوب 92 شخص حقوقی زمانی دارای مسئولیت کیفری می‌شود که نماینده قانونی شخص حقوقی به نام یا در راستای منافع آن مرتکب جرم شود.

 

ملایی گفت: نماینده اصلی و رهبری مستقیم سازمان مجاهدین خلق بعد از اعدام کمیته مرکزی در سال 1351 توسط ساواک، شخص مسعود رجوی است که پس از پیروزی انقلاب از زندان آزاد و سخنگوی سازمان مجاهدین خلق شد. در همان زمان کمیته مرکزی سازمان توسط 120 نفر اداره می‌شد که رهبری ایدئولوژیک سازمان منحصراً تحت نظر مسعود رجوی قرار گرفته است.

 

وکیل خطاب به قاضی گفت: با توجه به طولانی بودن لایحه از شما درخواست می‌کنم، دستور ثبت لایحه را بدهید.

وی درباره انفجار دفتر حزب گفت: در تمام کشورهای دموکراتیک دنیا ترور دفتر حزب که اتفاق افتاده است، دشمنی با ملت نام برده شده است و بالاترین مجازات‌ها را دارد که در لایحه تقدیم شده است؛ از این‌رو برای جلوگیری از اطاله دادرسی، اجازه می‌خواهم احدی از خانواده شهدا که جزو شکات پرونده هستند، برای شنیدن اظهارات شکات به حضورتان معرفی شود.

رنج‌نامه خواهر شهید خوش‌زبان

در ادامه جلسه دادگاه، خواهر شهید محمد خوش‌زبان؛ جوان‌ترین شهید فاجعه تروریستی هفتم تیر در جایگاه قرار گرفت و گفت: برادرم هنگام شهادت 19 سال داشت و شاگرد ویژه شهید بهشتی در رشته فلسفه بود.

وی درباره خانواده شهدا و رنج‌های آنان اظهار کرد: مادرم پس از شهادت برادرم تنها 36 سال داشت و بعد از آن به سرطان مبتلا شد و زود از دنیا رفت. همچنین پدرم سالمند است و حتی الان هم بعد از گذشت 43 سال هنوز نمی‌توانیم جلوی او درباره برادرم صحبت کنیم چرا که سیل اشک‌هایش جاری می‌شود.

خواهر شهید خوش‌زبان اضافه کرد: از شهدا مظلوم‌تر خانواده شهدا هستند؛ آنان که غم از دست دادن عزیز خود را دارند، سکوت می‌کنند و در عین حال دیگران همواره به آنها به‌گونه‌ای نگاه می‌کنند که آنها از سهمیه خانواده شهدا بهره‌مند شده‌اند.

وی با ابراز گلایه از برگزاری دیرهنگام دادگاه محاکمه منافقین خاطرنشان کرد: شهدای ترور مبارزه عقیدتی و سیاسی کردند و شهادت آن هم در شهر به جرم مسلمانی و منتظر امام عصر بودن بسیار ثقیل است.

خواهر شهید فاجعه تروریستی هفتم تیر با بیان اینکه درخواست و مطالباتی از دادگاه دارم، گفت: شنیدم که گفتند معلوم نیست که کلاهی از اعضای پلید سازمان منافقین باشد، تاریخ شهادت می‌دهد که سازمان منافقین این فاجعه را تقبل کرده است، اگر نبود چنین نمی‌کرد در واقع خودشان پذیرفتند که این عمل کار خودشان است، اگر اینان منافق نبودند که دست به خون مظلوم آلوده نمی‌کردند، هر کسی که نمی‌تواند آدم کشی کند و برای حذف مغز متفکری مانند شهید بهشتی برنامه ریزی کند. مگر می‌شود فاجعه‌ای به این عظمت فقط توسط یک نفر انجام شود. به عنوان شاکی درخواست رسیدگی به این موضوع را دارم.

وی با انتقاد از اینکه چرا دیر به این موضوع رسیدگی شده است، گفت: چرا باید شهید محسن مولایی که در دفترش نشسته است با اصرار به سالن کشیده شود و چرا با اینکه جلسه برای عزل بنی صدر بوده است بعضی از رجال تراز اول در آن جلسه حضور نداشتند؟ به عنوان یک شهروند از مقام دادگاه درخواست شکایت به مراجع بین‌المللی از همه کشورهایی که منافقین خصوصاً کلاهی را با تغییر مشخصات و جعل ماهیت پناه داده و پذیرفته و تحویل نداده را دارم.

خواهر شهید فاجعه تروریستی هفتم تیر  گفت: منافقین از اسلام اخراج شدن و شاید هم از انسانیت. همه حضار و جوانان را به مطالبه نسبت به آنچه که منافقین بر سر مردم آوردند دعوت می‌کنم.

آن‌ها جنایت‌کارند

در ادامه این جلسه دادگاه حجت‌الاسلام علی صداقت؛ کارشناس مبانی اعتقادی و استاد دانشگاه با اجازه قاضی در جایگاه قرار گرفت و گفت: بدون استثنا در همه دنیا دو مقوله از نظر افکار عمومی نکوهیده است و هیچ کسی در رابطه با این موضوعات اغماضی نمی‌کند. افکار عمومی دنیا و حتی حکومت‌ها دو مقوله «جنایت» و «خیانت» را محکوم می‌کنند. وقتی هر کدام از این دو مقوله اتفاق بیفتد در دنیا با آن‌ها اغماض نمی‌شود و مردم دنیا جنایت و خیانت را محکوم می‌کنند.

وی افزود: مصداق تام و تمام جنایت‌کار و خیانت‌کار در تاریخ معاصر و نه تنها در ایران گروهک تروریستی منافقین خلق است زیرا مصادیق جنایت این گروهک بسیار مشخص است. ما در دنیا کسی را نمی‌بینیم که با هیتلر ابراز همدردی کند زیرا وی یک جنایتکار تاریخی محسوب می‌شود. کسی با داعش ابراز همدردی نمی‌کند و از آن طرفداری نمی‌کند چون جنایت‌کار است و جنایت‌های او علنی بوده است. مصادیق بسیار زیادی از جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین در جلسات متعدد دادگاه عنوان شده و شهود متعددی از این جنایت‌ها سخن گفتند، کیفرخواست نیز آن به طور کامل قرائت شده و من فقط از باب اشاره به برخی از این جنایت‌ها ارجاع می‌دهم.

صداقت در تشریح جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین گفت: 17 هزار نفر انسان بی‌گناه از قبیل زن، بچه، پیر و جوان در خیابان‌های این کشور جنایتکارانه به شهادت رسیدند. در میدان امام خمینی(ره) که در آن زمان با نام میدان توپخانه شناخته می‌شد و در انفجاری 800 نفر زخمی می‌شوند و 80 نفر انسان عادی که برای خرید به بازار آمده بودند کشته شدند.

وی با اشاره به جنایت گروهک تروریستی منافقین در انفجار پارک کودک، تصریح کرد: کودکان چه گناهی کردند که باید در پارک کودکان انفجار رخ دهد؟ انفجار در خیابان خیام و خیابان ناصر خسرو توسط این گروهک انجام شد. در انفجار ایستگاه راه‌آهن تهران 300 نفر زخمی و 17 نفر کشته شدند. همچنین در انفجار اتوبوس شرکت واحد در شیراز چندین نفر کشته شدند. انفجار حرم امام رضا(ع) که مکان مقدسی است و بسیاری از مردمی که به آنجا می‌آیند چیزی از سیاست نمی‌دانند همه این‌ها مصادیق تام جنایت در دنیاست.

این کارشناس مبانی اعتقادی با تأکید بر اینکه نیروهای ارتش در تمام دنیا کارکرد خود را دارند، گفت: کارکرد ارتش در دنیا مشخص است و با دشمن خارجی مقابله می‌کند. نیروهای ارتش نه نیروی امنیتی و نه نیروی اطلاعاتی هستند که گروه تروریستی منافقین چندین نفر از آن‌ها را در پادگان لویزان به شهادت رساندند. در ماجرای شهادت شهید صیاد شیرازی که خانواده این شهید بزرگوار نیز در دادگاه حضور دارند یک فرمانده ارشد ارتشی به شهادت رسید؛ ارتشی که وظیفه آن مقابله با دشمنان خارجی است. شما چرا با ارتشی‌ها مقابله کردید؟ چرا سرباز ملت را کشتید؟

وی اظهار کرد: طبق آماری که این گروهک تروریستی و در نشریات داخلی خود منتشر کرد از تاریخ 11 فروردین تا 26 اسفند 1362 یعنی در کمتر از یک سال 4 هزار و 583 نفر را به شهادت رساندند. در مقاطعی از تاریخ روزانه 100 نفر به دست این گروهک جنایتکار کشته می‌شدند و بیش از 99 انفجار تروریستی فقط در تهران رخ داد که همه این‌ها مصادیق مشخص جنایتکار بودن این گروهک است.

صداقت اضافه کرد: دوم موضوع خیانت است. هیچ شخص و حکومتی در دنیا به خیانت‌کار رحم نمی‌کند. در برخی از کشورهای دنیا که هم اکنون حکم اعدام لغو شده است مانند انگلیس، در مورد خیانت ملی استثنا قائل شده است. مصداقی بالاتر از خیانت‌کار بودن منافقین در تاریخ نداریم. آن‌ها با صدام دشمن درجه یک کشور ما هم پیمان شدند. آن‌ها از مرزها گذشتند و علیه مردم و سربازان ایران اسلحه کشیدند که مصداق خیانت است. این کار آنقدر وقیح بود که افرادی از ضد انقلاب مانند بنی صدر از منافقین اعلام برائت کردند. در مقاطع مختلف تاریخ، منافقین خیانت‌کار بودن خودشان را با صدای بلند اعلام کردند. آن‌ها اعلام کردند که ما اطلاعات هسته‌ای ایران را ما به غربی‌ها دادیم. اگر این موضوع خیانت نیست پس چیست؟

وی یادآور شد: در زمانی که دادگاه نورنبرگ برگزار می‌شد و سران حزب نازی در حال محاکمه بودند و در همان زمانی که آن‌ها در زندان متفقین به سر می‌بردند یک اتفاق رخ داد، سران نازی به متفقین درخواست دادند، شما که در حال محاکمه ما هستید، اما می‌خواهیم یک دادگاه برای خودمان تشکیل دهیم چراکه متوجه شدیم برخی از اعضای حزب نازی خیانت کردند. آن‌ها به اجازه متفقین دادگاه نظامی برگزار کردند و برخی از اعضای خود را که خیانتکار بودند را به اعدام محکوم کردند. روسیاه‌ترین گروه در تاریخ همین منافقین هستند. چه زمانی در تاریخ این اتفاق افتاده که یک ایرانی به آن طرف مرز برود و علیه مردم کشور خود با دشمنان آنها همپیمان شود. از داستان‌های شاهنامه بخوانید از تاریخ قدیم و معاصر، چه کسی این کار را کرده است؟

صداقت گفت: در ماجرای باغی بودن اینها؛ بعد از عملیات مرصاد دیگر شکی باقی نماند، شاید قبل از آن برخی‌ها آن‌ها را مصداق محارب می‌دانستند برای همین برای برخی از آن‌ها حکم محارب نگرفته بودند، اما می‌خواهم دادگاه را به یک نکته توجه دهم کسانی که در سال 67 از این‌ها در زندان باقی مانده بودند، چه کسانی بودند؟ ما می‌دانیم که در سال‌های گذشته چند فیلتر عفو قرار گرفته بود و خصوصاً در سال 1365 با محوریت آقای منتظری که در جلسه گذشته به آن اشاره کردیم. به اذعان خود آقای منتظری در خاطراتشان 5 هزار نفر از اعضای این گروه مورد عفو قرار گرفتند که به اذعان خودشان یک سوم افرادی که در عملیات مرصاد شرکت کردند از همین افرادی بودند که در سال 1365 آزاد شده بودند. در سال 1367 چه کسانی بودند که در زندان‌ها بودند؟

کارشناس مسائل اعتقادی خاطرنشان کرد: از 30 خرداد 1360 که اقدام مسلحانه آنان آغاز شد دیگر طرفداری و سمپاتی با آنها وجود نداشت. واحد اجتماعی و فرهنگی این‌ها بعد از 30 خرداد سال 1360 به واحد نظامی‌ آنها ملحق می‌شود.  برخی فکر می‌کنند که از طرفداران اینها در زندان بودند اما طرفدار نبودند، همه آنهایی که دستگیر شده بودند در خانه‌های تیمی در جایی که برای عملیات نظامی توطئه می‌کردند در حال برنامه‌ریزی برای انفجار و ترور بعدی دستگیر شده و در زندان یکدست شده بودند.

صداقت گفت: در خاطرات آنها درج شده که آنها در زندان از پادگان اشرف دستور می‌گرفتند و تشکیلات منسجم داشتنند، کسی از آن‌ها در زندان نبوده است که در تشکیلات عضو نباشد.

قاضی گفت: آیا اقدامی نیز انجام داده‌اند؟

وی گفت: در چهار زندان کرمانشاه، همدان، قزوین و تهران اقدام و شورش هم‌زمان با عملیات مرصاد اتفاق افتاد.

صداقت اظهار کرد: محاربه یعنی زمانی که کسی سلاح در دست می‌گیرد و به قصد بر هم زدن امنیت مردم و جامعه اقدام مسلحانه می‌کند، اما در بغی گفتیم اگر گروهی منسجم باشند و حتی برخی از اعضای گروه اقدام مسلحانه کنند حکم همه آن‌ها به عنوان باغی محسوب می‌شود. در یک خانه تیمی بین افراد مختلف تقسیم مسئولیت شده و چند نفر بحث تأمین امنیت و چند نفر مسئولیت لجستیک را به‌عهده دارند و ... تقسیم وظایف را چه کسی انجام داده است؟ همانگونه که در دین آموزه‌های خاصی وجود دارد به بهانه‌های مختلف در سال‌های مختلف این‌ها مورد عفو قرار گرفتند در خاطرات خود این‌ها آمده است که گاهی تا 3 جلسه آن هیئت عفو با این‌ها بحث می‌کردند.

وی ادامه داد: آقای موسوی اردبیلی در نماز جمعه تهران رسماً گفت؛ مردم از ما مطالبه اعدام اینها را دارند به آن‌ها نیز گفته شد اگر از مواضع خود کوتاه نیایند و اعلام برائت نکنند مجازات‌ آنها اعدام است.

صداقت افزود: یکی از نکات درخشان تاریخ انقلاب اسلامی رأفت انقلاب اسلامی و رأفت رهبریت انقلاب در ماجرای سال 1367 بود. در این ماجرا هیئت عفوی تشکیل شد و این باغیان را به بهانه‌های مختلف مورد عفو قرار دادند هرچند بسیاری از آن‌ها دوباره به خیانتکار بودن خود ادامه دادند. باز هم تأکید می‌کنم بعد از اتمام حجتی که در این دادگاه برای اعضای این گروهک انجام شد در افکار عمومی دنیا به جنایت و خیانت محکوم هستند. برخی از آن‌ها شاید ادعا کنند که جاعل به حکم بودند، اما الان این موضوع معنایی ندارد.

وی اضافه کرد: دنیا همانگونه که داعش و هیتلر را محکوم می‌کند باید اعضای این گروهک را نیز محکوم کند. کسانی که از این افراد حمایت می‌کنند و غربی‌هایی که در میتینگ‌های این گروهک شرکت می‌کنند روسیاه‌ترین افراد تاریخ خواهند بود و در آینده تاریخ نام این افراد را با اعضای این گروهک تروریستی در یک جا می‌نویسند. برای اعضای این گروه اتمام حجت شده بعد از برگزاری این دادگاه و بعد از عنوان ماجرای بغی و اعتراف سران این گروهک که به اعتراف خودشان همگی باغی هستند کسی که در این تشکیلات باقی بماند و مواضع خودش و همکاری خودش را با این گروهک تروریستی ملحد ادامه دهد جز این افراد است و مجازات بغی هم بر او صدق می‌کند.

عضو منافقین از آلبانی به ایران مسترد می‌شود

پس از آن با پیشنهاد یکی از وکلای شکات، ابراهیم خدابنده به عنوان شاهد در جایگاه قرار گرفت و پیش از اظهارات خود قاضی از وی خواست تا با دست نهادن بر قرآن قسم یاد کند که جز حقیقت نگوید و در صورتی که شهادت کذب بدهد برابر قانون درصورت اثبات با آنها برخورد خواهد شد.

خدابنده پس از قسم یادکردن، گفت: آمادگی دارم تا با معرفی 125 نفر به دادگاه و حضور آنها در جلسه دادگاه درباره صحت اطلاعات و اظهارات من شهادت دهند.

قاضی دادگاه در واکنش به اظهارات این شاهد گفت: دادگاه آمادگی دارد تا در جلسات متعدد شنونده اظهارات شهود باشد چرا که حضور شهود آن هم به این تعداد در دادگاه به اتقان رأی و کشف حقیقت کمک کند.

خدابنده سپس با اشاره به واکنش‌های اعضای گروهک تروریستی منافقین گفت: آنها واقعا دادگاه را جدی گرفته و ترسیده‌اند و پس از برگزاری هر جلسه دادگاه چندین جلسه تحلیل و بررسی انجام می‌دهند و سخنگوی منافقین در سایت این سازمان واکنش‌هایی داشته است. در رسانه‌های آلبانی خبری مبنی اینکه پلیس این کشور بیانیه‌ای داده و اعلام کرده "مهرداد کمال‌پور" در آلبانی دستگیر و در راستای اولین همکاری اینترپل تهران و تیرانا برای استرداد به ایران است، جدا از محتوای خبر همین که در رسانه‌های آلبانی این خبر منتشر شده سبب شده اعضای مجاهدین سکوت کنند.

خدابنده با بیان اینکه روان‌شناسی رجوی به شدت نیاز به خون دارد و هرچه تعداد اعدام بیشتر باشد برای او بهتر است، گفت: رجوی از دو نفر بسیار کینه داشت؛ نفر اول لاجوردی و بعدی صیاد شیرازی بود که بار‌ها آن را نیز اعلام کرده بود. در تروری که علیه اسرای عراق انجام شده بود، رجوی به صدام حسین گفته بود؛ طراحی آن را صیاد شیرازی انجام داده که بعداً مشخص شد دعوای خانوادگی بوده است. گناه شهید لاجوردی هم این بوده است که به دنبال رضایت اولیای دم بوده تا فردی اعدام نشود و افراد را تواب می‌کرده است.

عضو سازمان مجاهدین خلق گفت: رجوی مشخصاً شکست خود در عملیات مرصاد را به علت فرماندهی صیاد شیرازی می‌دانسته است.

وی به موضوع خیانت از سوی این گروهک پرداخت و گفت: از جمله موارد خیانت در دنیا حمل سلاح علیه امنیت یک کشور بدون آنکه تیری شلیک شود است. قوانین خاص فرانسه 411.1 تا 411.13 قوانین فردی فرانسه در مورد خیانت است، در اینجا وسیله قرار دادن در خدمت دشمن خیانت است.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :