موضوعات ‌مرتبط: اقتصادی آب و هوا

a/167016 :کد

تحلیل ایران گزارش می‌دهد.

باید دنبال علت اصلی آلودگی هوا بود

  ﺳﻪشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ — ۱۶:۳۶
تعداد بازدید : ۳۰   
 تحلیل ایران -باید دنبال علت اصلی آلودگی هوا بود

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید شرکت برق حرارتی گفت: باید دنبال علت اصلی آلودگی هوا در کلان‌شهرها بود.

به گزارش تحلیل ایران ، «ساناز جعفرزاده» امروز افزود: سال گذشته نیروگاه «شهید محمد منتظری» اصفهان یک قطره مازوت تا اواخر سال نسوزاند، اما آیا هوای این شهر آلوده نبود؟

 

وی مازوت سوزی در برخی نیروگاه‌ها را رد نکرد و تبعات آن را در درجه نخست متوجه پرسنل نیروگاه‌ها و خود نیروگاه دانست.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید شرکت برق حرارتی ادامه‌داد: اکنون ۱۲ سال است در تهران یک لیتر مازوت مصرف نشده است، اما چرا با این‌ وجود این کلان‌شهر درگیر آلودگی است؟

 

جعفرزاده خاطرنشان‌کرد: به نظر اگر نگرانی درباره کیفیت هوا وجود دارد در درجه نخست اگر بستر آن سوخت است باید رفع آلودگی از سوخت انجام شود نه پس از احتراق، و قبل از آن باید سراغ علت اصلی آلودگی هوا رفت.

 

وی گفت: مصداق‌های فراوانی در کلان‌شهرها داریم که باوجود نبود مصرف مازوت نرخ بیماری در آنها بالا است، همچنین تعداد روزهای ناپاک و نرخ عوارض اقلیمی در این شهرها بالا است.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید شرکت برق حرارتی اضافه‌کرد: بهتر است که سهم‌بندی آلودگی در کشور انجام شود تا تخصیص منابع و وقتی که برای رفع آلودگی می‌شود اثر داشته باشد.

 

 

 

به گزارش تحلیل ایران ، بنا بر اعلام مدیران ارشد صنعت برق کشور در تهران برای تامین برق هیچ نیروگاهی مازوت مصرف نمی‌کند.

 

همچنین در کل کشور فقط ۱۶ نیروگاه بخاری وجود دارد و بقیه نیروگاه‌ها گازی و سیکل ترکیبی هستند که اساساً امکان مصرف مازوت را ندارند. از بین این ۱۶ نیروگاه نیز مخزن سوخت ۲ نیروگاه بعثت و اصفهان سال‌هاست پلمب شده و از دسترس استفاده خارج است و بنابراین تنها ۱۴ نیروگاه کشور امکان مصرف مازوت دارند که در مقابل ۱۲۷ نیروگاه دیگر رقم پایینی است و تنها ۱۰ درصد نیروگاه‌ها را شامل می‌شود.

 

نیروگاه‌های موجود در استان تهران شامل نیروگاه‌های طرشت، بعثت و ری، هر سه از سوخت گاز استفاده می‌کنند و نیروگاه‌های دیگر شامل شهدای پاکدشت و پرند نیز به دلیل ماهیت سیکل ترکیبی امکان مصرف مازوت را ندارند.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :