موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت و درمان

a/173741 :کد

هر آنچه باید درباره رفلاکس معده بدانید

هر آنچه باید درباره رفلاکس معده بدانید

  جمعه ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ — ۲۱:۰۷
تعداد بازدید : ۱۸   
 تحلیل ایران -هر آنچه باید درباره رفلاکس معده بدانید

متخصص طب ایرانی گفت: رفلاکس معده میتواند منجر به التهاب مری شود و به مرور زمان مشکلات بلع و زخم مری میتواند خطر ابتلا به سرطان مری افزایش پیدا کند.

به گزارش تحلیل ایران ، گوارشی و بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کند.

 

متخصص طب ایرانی توضیح داد: مدیریت میزان تغذیه برای حفظ سلامت بدن و سیستم گوارش و نیز درمان رفلاکس ضروری است. حجم غذایی که فرد مصرف می‌کند باید متناسب با نیاز بدن باشد. پرخوری و پر شدن بیش از حد معده احتمال نشت اسید معده به مری را افزایش می‌دهد. بهتر است غذا در حدی مصرف شود که فرد بعد از غذا خوردن احساس سبکی داشته و همچنان توانایی خوردن چند لقمه دیگر را داشته باشد.

 

وی افزود: برنامه‌ریزی برای زمان غذا خوردن نیز اهمیت دارد. بی‌نظمی در وعده‌های غذایی می‌تواند تعادل بدن را مختل کند. بنابراین، بهتر است که فرد وعده‌های غذایی منظم داشته باشد و از حذف یا تغییر ناگهانی تعداد وعده‌های غذایی در طول روز پرهیز کند.

 

قربانی فر بیان کرد: در مورد محتوا و کیفیت مواد غذایی باید گفت مصرف مداوم غذاهای چرب، پرکالری، سنگین و دیر هضم یا فست‌فودها می‌تواند به سیستم گوارش آسیب برساند. نوشیدن بیش از حد مایعات همراه با غذا نیز، عملکرد هضم را مختل کرده و روند جذب مواد مغذی را کاهش می‌دهد.در افراد مبتلا به رفلاکس بهتر است از مصرف زیاد قهوه، چای، نسکافه، مرکبات و نوشیدنی‌های محرک معده خودداری شود. همچنین، از درهم‌خوری یعنی مصرف همزمان انواع غذاهای مختلف در یک وعده پرهیز شود زیرا برای معده و سیستم گوارش نامناسب است و می‌تواند فرایند هضم را مختل سازد.

 

اهمیت خواب و ورزش در بهبود رفلاکس معده

 

متخصص طب ایرانی گفت: خواب کافی و منظم و در زمان مناسب، برای سلامت سیستم گوارشی مفید است. بهتر است افراد مبتلا به رفلاکس، فاصله شام تا خوابیدن حداقل ۲ تا ۳ ساعت باشد. البته این نکته به عنوان یکی از تدابیر و اصول حفظ سلامتی برای همه افراد مناسب است.

 

وی ادامه داد: ورزش منظم و متناسب با شرایط بدنی می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم گوارشی کمک کند. با این حال، لازم است که تمرینات ورزشی بلافاصله بعد از غذا انجام نشود و نوع فعالیت ورزشی متناسب با شرایط فرد و با نظر مربی یا متخصص انتخاب شود.

 

مدت زمان مصرف دارو در درمان رفلاکس معده

 

قربانی فر اظهار داشت: مدت زمان مصرف دارو، متناسب با شرایط بیمار تعیین می‌شود. بنابراین، بیمار در کنار اصلاح سبک زندگی، باید طبق دوره درمانی تعیین‌شده از داروها استفاده کند. تصمیم گیری در مورد تداوم درمان دارویی با ویزیت و معاینه مجدد بیمار انجام خواهد شد. عوامل تأثیرگذار در تعیین مدت زمان درمان شامل سن بیمار، میزان سلامت جسمی و روحی، رعایت دقیق دوره درمان و وجود بیمارهای دیگردر فرد است. همچنین، در خصوص تغذیه، بر اساس وضعیت فرد، پزشک ممکن است برخی مواد غذایی را برای مدت بیشتری محدود کند یا به تدریج برخی خوراکی‌ها را به رژیم غذایی بیمار اضافه کند.

 

چند توصیه برای داشتن سیستم گوارشی سالم

 

متخصص طب ایرانی در پایان خاطر نشان کرد: در زمان غذا خوردن، تا حد امکان آرامش خود و محیط اطرافمان را حفظ کنید، هر لقمه غذای خود را با توجه و تمرکز، به میزان کافی بجوید، از مواد غذایی سالم تغذیه کنید و آن را به یکباره از غذاهای مختلف و ناسالم انباشته نکنیم، هر روز زمانی را به فعالیت بدنی، مانند پیاده روی، اختصاص دهیم و همچنین به جسم خود به اندازه کفایت، اجازه استراحت و خواب شبانه بدهیم.

 

 

                               

سرطان     معده     طب ایرانی            


  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :