موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی استان ها

a/173968 :کد

مساجد باشکوه و قلعه‌های افسانه‌ای

مساجد باشکوه و قلعه‌های افسانه‌ای؛ رازهای گردشگری درمیان

  ﺳﻪشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ — ۰۹:۲۸
تعداد بازدید : ۱۸   
 تحلیل ایران -مساجد باشکوه و قلعه‌های افسانه‌ای؛ رازهای گردشگری درمیان

درمیان، جایی که قلعه‌های افسانه‌ای و هنرهای دستی بی‌نظیر، تاریخ و طبیعت را در آغوش گرفته‌اند. این شهرستان با جاذبه‌های منحصر به فرد، مقصدی متفاوت برای تجربه‌ای خاص در نوروز است.

به گزارش تحلیل ایران ،در طبس مسینا و چهارمی در شهرداری گزیک قرار خواهد گرفت.رئیس میراث‌فرهنگی شهرستان درمیان درباره جاذبه‌های گردشگری این منطقه نیز بیان کرد: شهرستان درمیان دارای روستاهای زیبای گردشگری همچون فورگ و دوشنگان است که طبیعت زیبا و سرسبز آن‌ها گردشگران را به سمت خود جذب می‌کند.شهسواری در خصوص ظرفیت‌های اقامتی شهرستان نیز گفت: باتوجه‌به ظرفیت اسکان مدارس، اردوگاه‌ها و زیرساخت‌های بوم‌گردی، شهرستان درمیان در ایام نوروز می‌تواند پذیرای حدود هزار نفر باشد. بوم‌گردی‌های روستاییوی تأکید کرد: بوم‌گردی‌های زیبایی در روستاهای فورگ و گسک فعال است و تلاش‌ها بر این است که در ایام نوروز، میزبانی شایسته برای گردشگران و مسافران نوروزی باشیم.

 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان درمیان اضافه کرد: سوزن‌دوزی یکی از رشته‌های شاخص صنایع‌دستی در شهرستان درمیان است و علاقه‌مندان بسیاری دارد.وی ادامه داد: سوزن‌دوزی یک هنر با مهارت‌ها و ظرافت‌های خاص است و هنرمندان در این رشته نیاز به‌دقت و هنری ویژه دارند. شهسواری همچنین اشاره کرد که درگذشته، آموزش‌های این هنر به‌صورت سنتی انجام می‌شد، اما امروزه آموزش‌های مرتبط با سوزن‌دوزی به‌روز و مطابق با نیازهای روز تغییر کرده است. 700 هنرمند سوزن دوز رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان درمیان افزود: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هنرمند در این رشته شناسایی شده‌اند که بیشتر آن‌ها کارت شناسایی و گواهینامه‌های معتبر دارند. وی با تأکید بر اینکه طرح‌های سوزن‌دوزی به صورت مستمر در حال نوآوری و تغییر است، اشاره کرد که این هنر بیشتر در روستاهای خیرآباد، ماه‌بانو، قهستان و اسدیه رواج دارد.شهسواری گفت: در نمایشگاه‌های ملی که در طول سال برگزار می‌شود، هنرمندان صنایع دستی شهرستان درمیان به ویژه هنرمندان سوزن‌دوزی شرکت داده می‌شوند. همچنین در نمایشگاه‌های نوروزی و سایر تعطیلات رسمی که در شهرستان برگزار می‌شود، نمونه‌هایی از هنر سوزن‌دوزی به نمایش گذاشته می‌شود که فروش خوبی نیز دارد.وی در ادامه یادآور شد: در طول یک سال گذشته، حدود یک میلیارد تومان فروش صنایع دستی در شهرستان درمیان داشته‌ایم که ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان آن مربوط به فروش آثار سوزن‌دوزی بوده است. شهسواری تأکید کرد: همه تلاش‌ها بر حمایت از صنعتگران صنایع دستی، به ویژه هنرمندان سوزن‌دوزی است و امیدواریم این هنر در آینده‌ای نزدیک پررونق‌تر از قبل شود.

 

 

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :