به گزارش تحلیل ایران ،کبد چرب بیماری جدی و خطرناک است که زمانی اتفاق می افتد که چربی موجود در کبد از ۱۰ درصد بیشتر شود. علائم این بیماری در مراحل ابتدایی خاموش است اما اگر شدید شود سبب ابتلا به بیماری ها خطرناکی همچون سرطان کبد و سیروز کبدی می شود.
وجود ماده ای به نام اسید اورسولیک در پوست سیب با کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت از بروز کبد چرب پیشگیری کرده و در صورت ابتلا آن را مهار می کند. این ماده سبب ذخیره چربی قهوه ای در بدن می شود که با افزایش دما در ماهیچه ها و عضلات، چربی سوزی می کند.