به گزارش تحلیل ایران ، رژیم صهیونیستی مراکز غیرنظامی بسیاری را در ایران هدف قرار داد که انتشار فیلمهای متعدد آن نشان میدهد که این رژیم برای رسیدن به مقاصد خود از هیچ اقدامی فروگذاری نمیکند.
اخبار و تصاویری که از انفجار میدان تجریش و مهدکودکها، خودروها و کودکان در حال بازی و ... منتشر شده نشان میدهد رژیم صهیونیستی در پس شعارهای فریبکارانهاش که از بلندگوهای رسانهای خود یعنی بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال درباره عدم هدف قرار دادن غیرنظامیان
سر میدهد اتفاقا سعی دارد مردم عادی را هدف قرار دهد.
دستکم در مناطقی چون غزه به سبب اینکه این باریکه بیدفاع است هدف قرار دادن مردم توسط این رژیم به خوبی آشکار است. مردم مظلوم غزه این روزها بعد از بمباران شدید و تخریب زیرساختهای مختلف در صفهای غذا به شدت در معرض خطر هستند و سربازان اسرائیلی آنان را در صفوف
مورد حمله قرار داده و به شهادت میرسانند.
رژیم صهیونیستی در اقدامات جنایتکارانه خود در غزه نشان داده که بیشتر سعی دارد اهداف غیرنظامی و زیرساختهای بهداشتی و خدماتی را مورد حمله قرار دهد.
در همین راستا، پس از حمله عجیب رژیم صهیونیستی به زندان اوین که پشت پرده آن مشخص نیست 79 نفر از هموطنان از جمله مددکاران اجتماعی، کودکان، مردمی که در سالن انتظار بودند،کادر اداری و حتی رهگذران شهید شدند.
بعد از این حمله بود که شبکه ضدانقلاب ایران اینترنشنال که به همواره به توجیه حملات صهیونیستها میپردازد و رسانهای فارسی زبان اما صهیونیستی است، آنرا یک حمله نمادین نامید.
یکی از عوامل این رسانه معاند در شبکه اجتماعی ایکس نیز اعلام کرد که این یک حمله نمادین بوده است. موضوعی که دستمایه طنز تلخ کاربران فضای مجازی قرار گرفت که افراد با بمب نمادین اینگونه به شهادت رسیدهاند.
این موضوع توسط برخی از عناصر ضدانقلاب از جمله «نرگس محمدی» نیز مورد اشاره قرار گرفت. وی عنوان کرد که این حمله «میتواند جنایت جنگی محسوب شود.» هر چند واکنش سرد و سطحی نرگس محمدی به این جنایت مورد انتقاد شدید افکارعمومی قرار گرفت. این واکنشها سطحی در فضای
ضدانقلاب وجود داشت تا اینکه سازمان عفو بینالملل با انتشار بیانیهای، عنوان کرد که حمله عامدانه اسرائیل به زندان اوین باید بهعنوان جنایت جنگی مورد پیگرد کیفری قرار بگیرد.
در همین راستا بی بی سی فارسی با «رها بحرینی» پژوهشگر سازمان عفو بینالملل گفت وگویی انجام داده که وی در این مصاحبه به چند و چون این جنایت که افراد غیرنظامی را مورد هدف قرار داده و به شهادت رسانده، پرداخته است.
این فرد با ایران اینترنشنال نیز گفت و گویی انجام داده است و با اشاره به برخی از جزئیات این جنایت عنوان کرده است: « طبق قوانین بشردوستانه بین المللی حمله به زندانها نقض فاحش قوانین بین المللی است و با توجه به اینکه زندان تاسیسات غیرنظامی محسوب میشوند حمله
عامدانه و مرگبار به تاسیسات غیرنظامی مصداق بارز جنایت جنگی است.»
وی افزود: « هیچگونه شواهد و قرائن معتبری وجود ندارد و حتی از سوی مقامات اسرائیلی هم ارائه نشده که زندان اوین تبدیل به یک هدف نظامی شده است. مقامات اسرائیلی و نیروهای اسرائیلی باید میدانستند که در جریان حمله به نقاط مختلف زندان غیر نظامیان بسیاری از جمله
زندانیان و بسیاری از افراد دیگر در طول ساعات کاری در زندان کار میکنند از کارمندان، کادر اداری، خانوادهای زندانیان، انبارداران و رهگذرانی که در نزدیکی زندان اوین هستند و کسانی که در برجهای مسکونی نزدیک محوطه زندان اوین زندگی میکنند، همه اینها میتوانند
آسیب ببینند.»
وی تصریح کرده است: « متاسفانه تحقیقات ما نشان میدهد افراد بسیاری در جریان این حمله کشته شده و آسیب دیدهاند. تصاویر ماهوارهای که ما پیش و پس از حمله بررسی کردیم به همراه ویدئوها و عکسهایی که راستی آزمایی کردیم و همچنین مصاحبه با بستگان زندانیان، مدافعان
حقوق بشر و شاهدان عینی همگی نشان میدهد که دستکم در شش نقطه زندان در بخشهای جنوبی، مرکزی و شمالی ساختمانها و سازههای مختلف به شدت آسیب دیده و تخریب شدهاند و در جریان حمله به هر یک از این نقاط افراد غیر نظامی کشته شدهاند.»
نکته جالب توجه انتشار چنین گزارشهای ناگواری از رسانههای معاندی است که از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان به هر جهت حمایت میکردند و حالا بعد از حوادث ناگواری که اتفاق افتاده ابعاد تلخ و جنایات این ماجرا را بازگو میکنند.
همین افراد و رسانهها پیش از این سعی داشتند با انحراف افکارعمومی این جنایات را پنهان کنند اما ابعاد آن آنقدر ناگوار بوده که حالا مجبور هستند مواردی که پیشتر آن را نمادین میخواندند را گزارش دهند.
این موضوع به خوبی تاثیر مخرب رسانههای معاند که در فریب افکارعمومی در بحبوحه حوادث نقش دارند و اقدامات دشمن را پوشش داده و تحریف کرده و تقلیل میدهد، را آشکار میکند.