موضوعات ‌مرتبط: سیاسی بین الملل

a/176632 :کد

تحلیل ایران گزارش می‌دهد؛

رایزنی اسلام‌آباد و کابل درباره تنش‌های شبه‌قاره

  ﺳﻪشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ — ۱۵:۲۹
تعداد بازدید : ۱۳   
 تحلیل ایران -رایزنی اسلام‌آباد و کابل درباره تنش‌های شبه‌قاره

درحالی که تنش‌ها در جنوب آسیا منجر به توقف تجارت ترانزیت میان افغانستان و هند شده است، وزیر امور خارجه پاکستان در تماس تلفنی با سرپرست وزارت امور خارجه طالبان پیرامون آخرین تحولات منطقه‌ای است

به گزارش تحلیل ایران ، از روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه این کشور امروز با امیر خان متقی سرپرست وزارت خارجه حکومت موقت افغانستان تماس تلفنی انجام داد.

 

گفتنی است پاکستان در واکنش به برخی از اقدام های هند پس از حمله مرگبار در پهلگام از جمله تعلیق پیمان مشترک آبی بین دو کشور، مرز زمینی خود را به روی هند بست و تمام روابط تجاری، مبادلات دوجانبه و ترانزیتی را متوقف کرد.

 

این تصمیم پاکستان منجر به توقف کامل تجارت ترانزیت میان هند و افغانستان شده است؛ تجارتی ‌که از مسیر زمینی پاکستان انجام می شد.

 

براساس این گزارش، سناتور اسحاق دار در تماس تلفنی امروز خود با سرپرست وزارت امور خارجه حکومت موقت افغانستان، امیر خان متقی را در جریان مواضع اسلام‌آباد پیرامون حمله پهلگام و اقدام های هند قرار داد و بر تعهد پاکستان به صلح در منطقه و حفاظت از حاکمیت کشور تأکید کرد.

 

دو طرف همچنین بر اهمیت حفظ تماس‌های سطح بالا برای تقویت همکاری‌های بلندمدت به منظور ارتقای صلح و امنیت در منطقه و فراتر از آن توافق کردند.

 

امیر خان متقی از وزیر امور خارجه پاکستان برای سفر مجدد به افغانستان دعوت کرد.

 

به ‌گزارش تحلیل ایران ، تنش‌ها بین هند و پاکستان از زمان حمله ۲۲ آوریل (۲ اردیبهشت) افراد مسلح در پهلگام که ۲۶ کشته بر جای گذاشت، به بالاترین حد خود رسیده است.

 

دهلی نو بی درنگ، اسلام آباد را مسئول این حمله دانست؛ حمله‌ای که مرگبارترین حمله علیه غیرنظامیان در منطقه‌ای با اکثریت مسلمان در دهه‌های اخیر محسوب می‌شود.

 

پاکستان هرگونه دخالتی را در این حمله رد کرده و «تحقیقات بی‌طرفانه» در مورد این حمله را خواستار شده است. هر دو کشور علیه یکدیگر اقدام تلافی‌جویانه کردند و دستور بستن مرز را دادند.

                               

تحقیقات     پاکستان     هند     افغانستان        


  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :